Tuoreimmat uutiset
Irak – Muslimijohtaja kääntynyt kristinuskoon

Kurdilainen uutistoimisto Rudaw raportoi 1.4., että muslimijohtaja oli kääntynyt kristinuskoon. Uutisen vahvisti Irakin Kurdistanin uskontoministeriön viranomainen, joka julisti, että ministeriön fatwa-komitea ei teloita islamista pois kääntyviä. Myös iranilaiset tiedotusvälineet kertoivat tapauksesta.

Iranin tiedustelupalveluun liittyvä internetsivu Bultannews raportoi, että Erbilissä (Irakin Kurdistanissa) erään toisen muslimijohtajan tytär ja tyttären mies ovat kääntyneet kristinuskoon. Internetsivulla sanottiin: ”Irakin Kurdistanissa toimivien lähetystyöntekijöiden työn seurauksena joukko ihmisiä on vaihtanut uskonsa… Irakin Kurdistanin hallitus ei reagoi lähetysjärjestöjen työhön, ja sen seurauksena kristinuskoon kääntyneet ovat voineet pitää alueella neljä konferenssia.”

- Mohabat News