Aneros – miesten ”anustappi” eli g-pisteen hieroja

Aneros on tietyissä piireissä (niissä joissa itse liikun) tunnetuin seksilelu. Ja pitihän sellainen itsekin sitten hankkia. Ja kun tämän blogin nimi kerran on mitä on, niin pakkohan se on tänne arvostella jotta muutkin mahdollisesti asiasta kiinnostuneet löytävät kyseisen tuotteen 😉

Ensin on sanottava että jos haluaa halvan anaalitapin, Aneros ei ole ehkä se mitä kannattaa hankkia. Se on kohtuullisen kallis tuote, n. 60-80€ riippuen siitä minkä mallin otat. Samanlaisia ”feikkejä” on myös halvempana. Lainausmerkeissä sen takia että vaikka Aneros on merkkituote ei tuollaista pötköä voi oikein patentoida, luulisin.

Aneros Helix Suomessa n. 70€, ulkomailla halvimmillaan 50€ (kuvasta klikkaamalla hinta)

Kuten nyt varmaan kuvasta jo tajuaa niin tarkoitus on työntää  stimulaattori sinne hanurin puolelle. Käyttöohjeista selviää ettei tarvitse itse tehdä juuri mitään muuta kuin nauttia kyydistä ja olla varovainen. Eli voidella hyvin paikat niin Aneros hoitaa loput.

Väärinkäsitysten välttämiseksi kerron että tämä seksilelu ei liiku ei tärise eikä sisällä mitään high techiä. Vaan salaisuus on muotoilu, joka hyväilee juuri oikeasta paikasta.

Terveysvaikutuksista on ollut puhetta keskustelupalstoilla  mutta niistä en itse niinkään, näin alle 40 v. jaksa välittää.

Ulkomailla Anerosta myy esim Lovehoney. Varmaan moni muukin. Oikealla oleva kuva on otettu sivustolta SexShop – se rajumpi seksikauppa.

Muistelisin että seksikaupoissa myydään hyvin samanlaisia muitakin tuotteita joissa on moottori eli tärinäominaisuus ja paljon muitakin ominaisuuksia, mutta itse en ole sellaista kaivannut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *