Homojen muuttaminen heteroiksi

Vähän keskimääräistä rankempi aihe tänään. Conversion therapy, eli uskovaisten yritykset muuttaa homot heteroiksi. Katsoin dokumentin, jossa homoseksuaali brittilääkäri kiersi Amerikkaa ”kokeilemassa” eheytystä.

Ensin hänet laitettiin ns aversioterapiaan. Annettiin pahoinvointia aiheuttavaa lääkettä ja pakotettiin katsomaan alastomien miesten kuvia, oksentamaan ja sen jälkeen olemaan omassa oksennuksessaan. Tämä ”terapia” oli käytössä Iso-Britanniassa 70-luvulla.

Sen jälkeen siirrytiin Amerikkaan, jossa uskonnolliset yhteisöt ja erilaiset seurakunnat järjestävät tällaista ”hoitoa”. Siis epähoitoa, eli henkistä väkivaltaa.

Aiheesta on tehty pro gradu jonka voi lukea tästä linkistä.

Raha-automaattiyhdistyksen eli RAY:n rahoilla pyörivän Sininauhaliiton Uusi toivo -lehdessä julkaistiin 90-luvun alussa haastattelu, jossa herrasmies kertoi homoseksuaalisuudesta ja siitä parantumisesta. En viitsi juttua tähän linkittää, mutta se löytyy kyllä netistä.

Kun ihmisen sukupuolinen minuus on rikki, se voi ilmetä esimerkiksi homoseksuaalisuutena. Vaikka homoudesta eheytyminen voi olla vaikeaa, se on mahdollista.

Äidin ja isän pitäisi yhdessä heijastaa lapselle Jumalaa. Homoseksuaaleilla tämä Jumalan heijastuma on usein valtavan puutteellinen.

RAY:n toiminnasta voi olla mitä mieltä tahansa, mutta itse olen sitä mieltä, ettei tällaisen painaminen kuulu ”hyvän tahdon peleihin”. Ensin otetaan härskisti rahat pois järjettömän huonoilla palautusprosenteilla, jaetaan rahat homovastaiseen propagandaan ja henkiseen pahoinpitelyyn, sen perään vielä jeesustellaan hyvän tahdon peleillä ja muulla paskalla.

RAY tukee hyviä tekoja. Joista yllä esimerkki. Pidä tämä mielessä, kun seuraavan kerran harkitset siirtäväsi rahaa RAY:n nettikasinoon tai mietit pistäväsi muutaman euron hedelmäpeliin olutravintolassa käydessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *